TalentIn adviseert IGOM voor een toekomstbestendige MSP oplossing!

Een efficiënte en toekomstbestendige oplossing voor de inhuur van extern personeel: dat was het doel van IGOM, een samenwerkingsverband van 37 (semi-)overheidsorganisaties in Zuid- en Midden-Limburg.

Met de huidige contractering voor MSP dienstverlening die eind 2024 afloopt, zocht IGOM naar een nieuwe oplossing voor de periode 2025-2030. TalentIn, in samenwerking met Holland Inkoop Professionals, is door IGOM gevraagd hen te begeleiden in dit proces.

Wat hebben we bereikt?

  • Een robuuste oplossing: verbeterde dienstverlening voor zowel deelnemers als kandidaten en intermediairs. De arbeidsmarkt wordt beter ontsloten en processen worden geoptimaliseerd.
  • Flexibiliteit en schaalbaarheid: De oplossing is flexibel en schaalbaar, zowel voor individuele deelnemers als op IGOM-niveau.
  • Een soepel aanbestedingsproces: Een zorgvuldige selectie, met presentaties van verschillende aanbieders, leidde tot de keuze voor de best passende MSP partner.
  • Een succesvolle samenwerking: Dankzij de uitstekende samenwerking tussen IGOM, TalentIn en Holland Inkoop Professionals is er een modern, flexibel en toekomstbestendig MSP programma aanbesteed waarmee IGOM optimaal invulling kan geven aan haar rol als partner voor haar deelnemers.

Benieuwd naar meer details? Lees de volledige case study! ➡️ [link naar case study]

Share our blog

Recent posts

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our website you agree to  our cookie policy.