Lees nu TalentIn Focus, ons nieuwe e-magazine!

Ben je geïnteresseerd in workforce management en wil je altijd up-to-date blijven met de nieuwste trends en inzichten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Ter gelegenheid van ons 5 jarig jubileum introduceren we met trots TalentIn Focus, hét periodieke e-magazine dat jouw workforce strategie naar een hoger niveau tilt.

In TalentIn Focus gaan we in ieder nummer dieper in op één specifiek workforce management gerelateerd onderwerp.

Het eerste nummer is gewijd aan MSP’s (Managed Service Providers). Ontdek het belang van het regelmatig bijsturen van een MSP, zodat deze optimaal aansluit op de doelstellingen van jouw organisatie en de snel veranderende arbeidsmarkt. Leer van experts op het gebied van workforce strategie en krijg waardevolle inzichten die je direct kunt toepassen in jouw organisatie.

Ons e-magazine is bedoeld voor professionals in HR, recruitment, en iedereen die betrokken is bij workforce management. TalentIn Focus is een nieuwe bron van kennis en inspiratie.

Meld je aan of volg ons op LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste publicaties. Lees TalentIn Focus en ontdek hoe je jouw workforce strategie kunt optimaliseren voor succes in de snel veranderende arbeidsmarkt.

Share our blog

Recent posts

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our website you agree to  our cookie policy.