Het belang van goed leveranciers management in de huidige arbeidsmarkt

De schaarste in de markt baart inmiddels niet alleen opdrachtgevers maar ook de leveranciers zorgen: wervingskosten nemen toe en de druk op leveren wordt steeds harder gevoeld. Dit dwingt leveranciers tot het maken van keuzes in wie ze willen bedienen. Daarnaast wordt het opbouwen van partnerships met leveranciers vanuit opdrachtgevers perspectief steeds belangrijker om zo een ‘employer of choice’ positie voor tijdelijke medewerkers te realiseren.

Tijdens de jaarlijkse Summer College Tour georganiseerd door Headfirst in samenwerking met Staffing Management service, YoungCapital en Nétive zullen o.a. TalentIn en Alliander ingaan op het belang van goed leveranciersmanagement voor het krijgen en houden van voldoende toegang tot tijdelijk talent.

Je kunt je nog opgeven voor de editie in Zwolle op 13 september of in Eindhoven op 26 september via https://www.headfirst.nl/events/. Het programma ziet er alsvolgt uit:

13.00 – 13.30 uur: Inloop

13.30 – 13.45 uur: Opening

13.45 – 14.30 uur: Ron Bosma (TalentIn)
Keynote speaker in deze editie van de Summer College Tour is Ron Bosma van TalentIn. De schaarste in de markt is inmiddels ook een uitdaging voor leveranciers: wervingskosten nemen toe en de druk op leveren wordt steeds harder gevoeld. Dit dwingt leveranciers tot het maken van keuzes in wie ze willen bedienen.

14.30 – 15.00 uur: Denise Wit (YoungCapital)
Vanuit de vernieuwende uitzender YoungCapital licht Rob Groot de ervaringen toe en behandelt de samenwerking tussen een uitzender en Managed Service Provider (MSP).

15.00 – 15.30 uur: Pauze

15.30 – 15.55 uur: Optimale relatie met leveranciers met behulp van een VMS
Een supporting presentatie is er van Netive VMS specialist en oprichter Chris Neddermeijer. Hij laat zien hoe automatisering kan helpen bij een optimale relatie met leveranciers.

15.55 – 16.40 uur: Strategisch leveranciersbeheer in de praktijk
Special guest: Maurice Cloosterman (Alliander). Met ruim 1.200 flexibele arbeidskrachten en de uitdaging van de energietransitie is behoud van toegang tot talent cruciaal.

16.40 – 17.00 uur: Afsluiting
Tot slot sluit Joanne Littooij samen met Paul Oldenburg, mede-auteur van het boek Professioneel Inhuren van Externe Arbeid, de middag samen en sluiten het af met de best practices.

17.00 – 18.00 uur: Borrel

TalentIn heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring met het ontwikkelen en verbeteren van programma’s voor het werven van vast- en tijdelijk personeel. Wij weten hoe deze programma’s succesvol ontworpen en geïmplementeerd kunnen worden.Wij adviseren, maar kunnen ook praktisch ondersteunen. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via www.talentin.eu , info@talentin.eu of +31 10 307 54 22

Share our blog

Recent posts

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our website you agree to  our cookie policy.