TalentIn, de Europese specialist in Workforce management, heeft een Brits kantoor geopend als onderdeel van hun internationale netwerk.

Het Europese Workforce Strategie adviesbureau TalentIn heeft een vestiging geopend in het Verenigd Koninkrijk. Met dit kantoor kan zij haar opdrachtgevers met een Engelse vestiging (hoofdkantoor of nevenvestiging) nog beter adviseren en begeleiding ten aanzien van hun lokale en internationale Workforce Management vraagstukken.

Vanuit het in Bristol gevestigde kantoor zal Dugald McIntosh, onlangs toegetreden als Managing Partner, met een team van associate partners de operatie in het Verenigd Koninkrijk verder vormgeven.

Ron Bosma, mede oprichter en Managing Partner bij TalentIn: “We zijn zeer verheugd dat Dugald ons team komt versterken. Hij is in de wereld van Workforce Management een zeer gerespecteerde expert met een brede carrière en zeer uitgebreide ervaring. Het is fantastisch dat hij met zijn team de opdrachtgevers van TalentIn vanuit het Verenigd Koninkrijk zal gaan ondersteunen”.
Dugald heeft in het verleden management posities bekleed bij onder meer ManpowerGroup en Capita waar hij verantwoordelijk was voor hun Workforce Solutions (MSP & RPO) in EMEA.

Dugald McIntosh: “Na 15 jaar te hebben gewerkt voor de grootste recruitment outsourcing bedrijven van de wereld heb ik besloten over te stappen naar de andere kant van de tafel om opdrachtgevers te helpen bij de ontwikkeling van hun Talent Acquisitie strategie en bij het beter kunnen selecteren en contracteren van recruitment dienstverlening en de ondersteunende technologie. Ik heb gekozen voor TalentIn omdat dat het leidende Europese adviesbureau is op dit gebied. Zij hebben een sterke methodologie ontwikkeld waarmee zij opdrachtgevers helpen de huidige situatie te overzien en een strategie te ontwikkelen voor niet alleen de uitdagingen van nu maar ook die van de toekomst.
Daarnaast biedt TalentIn ondersteuning bij het implementeren van de ontwikkelde oplossingen tot een soepel werkend geheel. TalentIn heeft inmiddels een sterk netwerk van experts in Europa opgebouwd die ingezet kunnen worden om klanten een optimaal resultaat te bieden”.

Talentin is opgericht in 2017 om opdrachtgevers te helpen met antwoorden op de snel veranderende wereld van werk. Een traditionele aanpak in het aantrekken van talent is niet meer voldoende om de uitdagingen op de arbeidsmarkt nu en in de toekomst het hoofd te bieden. Het vinden van de juiste mix van processen, diensten en technologie is essentieel. TalentIn begeleidt haar opdrachtgevers in het vinden en implementeren van de best passende oplossingen, zowel voor de vraag van nu als voor de uitdagingen van de toekomst.

Share our blog

Recent posts

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our website you agree to  our cookie policy.